Historiek
Een kwestie van vertouwen....

Rommens maakt sinds drie generaties kantoorstoelen. In die periode werd een bedrijfscultuur
gevormd die vandaag garant staat voor integriteit en loyaliteit tegenover de markt en de distributiekanalen.
Het strategisch en commercieel beleid van Rommens is er een van de klare lijn : "Wij maken producten die zo goed mogelijk beantwoorden aan de actuele noden van de markt, zonder in modieuze bijkomstigheden te vervallen. Stabiliteit, No-nonsense en openheid zijn ons handelsmerk, zowel naar aankopers als verdelers toe. Onze relatie met onze verdelers is reeds jarenlang gebaseerd op integriteit en wederzijds vertrouwen. Dat houdt ook de nodige garanties in voor de eindgebruikers van de Rommens stoelen. Wie Rommens koopt krijgt immers niet alleen duurzaam, ergonomische verantwoord product, maar ook een vlekkeloze service na verkoop."
Kwaliteit is de drijvende kracht achter de Rommens productie. Het heeft geen zin een stoelconcept
uit te balanceren en het dan op een minderwaardige manier te realiseren. Een goed ontwerp verdient een puntgave uitvoering.
Bij de vervaardiging van de Rommens stoel, staan compromisloze kwaliteit en feilloze afwerking dan ook voorop. Enkel hoogwaardige materialen en onderdelen (mechanismen, gasveren, wielen,...) van vooraanstaande toeleveranciers komen in aanmerking.
Op een Rommens stoel geldt dan ook 5 jaar garantie.